Verzenden & Levering

Verzending
Producten welke in voorraad zijn zullen bij bestelling vóór 17:00 uur altijd dezelfde werkdag verzonden worden. Indien dit onverhoopt niet haalbaar is, dan zal u hierover direct geïnformeerd worden.

Als u de bestelling thuis (of op het werk) wilt ontvangen, dan wordt deze met PostNL of DHL naar u verzonden.

Na ontvangst van de verzendbevestiging kunt u er doorgaans vanuit gaan dat de bestelling de dag erna afgeleverd wordt, dit is dan ook te volgen via de Track & Trace link in de email. Bij foutieve of onvolledige adresgegevens kan de levering vertragen, wij zullen dan contact met u opnemen om de juiste gegevens opnieuw te verwerken.

Levering
De chauffeur doet 2 afleverpogingen, als er niemand aanwezig is tijdens deze afleverpogingen dan zal een poging gedaan worden het pakket bij één van de buren af te leveren. Er zal altijd een notificatiebriefje bij u in de brievenbus gedaan worden.

Al onze zendingen zijn verzekerd verzonden, wat betekent dat er een handtekening gevraagd wordt bij aflevering. Wij hebben in dat geval de zekerheid dat het pakket is afgeleverd, en u heeft de zekerheid dat deze niet zomaar voor de deur wordt gezet met alle gevolgen van dien.

Als een pakket bij u met transportschade wordt afgeleverd, dan kunt u deze het beste weigeren. Als u deze toch heeft aangenomen, bijvoorbeeld omdat de schade aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar was, dan vragen wij u om ons hierover direct te informeren.